Monday 18 May 2015

SAMMANFATTNING DEL 1 KILLARNEY

Vill ju som sagt dela med mig av vår fantastiska semester både i lite ord och bilder och har därför valt att göra två inlägg som sammanfattar Killarney och Cork. Detta för att det inte skall bli ett mastodont-långt inlägg och jag tänker att det kan vara mer givande att dela upp det.

Så i tidgare inlägg hade vi precis varit vår första dag i Killarney och vi bodde på samma B&B som i höstas. Varför ändra ett vinnande koncept? Lake Lodge har ett trevligt värdpar, hemlagad frukost och fräscha rum. Rekomenderas varmt!

Nu kom onsdagen och det var dags för semesterns stora "utflykt/upplevelse", köra runt The Ring of Kerry. Vi startade vid 10-tiden och kom tillbaka till vårt B&B vid 20-tiden, tio timmar senare hade vi haft en kanondag! 

Under torsdagen var det lugna aktiviteter som gällde, vi var alla lite trötta efter den långa dagen innan. Så det blev en fin tur med häst och vagn, Simon som älskar hästar satt och log under hela turen. Han fick till och med prova på att sitta tillsammans med föraren där framme och hålla i tyglarna, en mer fokuserad liten person var nog svårt att hitta :-) Sedan blev det en glass och promenad inne i Killarney. Skönt att strosa runt och ta det lugnt.

På fredagen bar det av till semesterns sista destination: Cork. Mer om det i nästa inlägg.


 En av många vackra vyer!
 Kells Garden, med dinosaurier..gissa vem som blev glad!
Lite som en Monet-tavla eller?
Detta är Irland, inte Mallorca. (Kells Garden)

Den gamle, den lille och havet :-)
 Som ett vykort...
 Blåsigt, men vackert.
Man kan inte titta sig mätt på den här vyn...
 Klart vi besökte Skelligs chokladfabrik! Fick provsmaka direkt från produktionen.
Selfie bland bergen.
 Min utsikt i bilen!
 Uppe på ett berg.
 Häst och vagn!
 Utsikten från turen med häst och vagn.
 Här är vi!
Mycket glass, bägare och strutar att hålla rätt på :-)

No comments:

Post a Comment