Sunday 3 May 2015

LÅNGHELG

Ja, även om inte 1 maj firas här så är det röd dag på måndag, s.k. Bank Holiday. May Day kallas den och motsvarar 1 maj, med arbetares rättigheter. Så det är långledigt för Johan denna helgen.

I fredags blev utomhuslek två gånger, både före och efter Simons vila. Fick passa på att ta tillvara på solen! På förmiddagen var det bus på lekplatsen och på eftermiddagen promenad och boll-lek i parken vid The Oblate Church. Pågick bröllop i kyrkan och när alla kom ut efter ceremonin, så ropade Simon "Massa klänningar!". Stämde ju helt! Verkade vara ett påkostat bröllop med limousin, retrobilar, vita blomarrangemang, olivträd och inte minst utsläpp av två duvor...Jisses! Inte min stil direkt, men kul att se.

På kvällen blev det plugg och det fortsatte under lördagen.
Sista delkursen är lite klurig, så måste ge mig själv mer tid både med litteraturen och skrivandet än de föreående delkurserna. Håll tummarna!
Annars var det ösregn igår, bokstavligen talat HELA dagen. Dripp dropp...

Idag, söndag har det varit lite bättre väder så vi åkte ner till hamnen och Herbstreet för sen brunch. Så mumsigt och Simon var jätteduktig. Gick inom Science Gallery och kollade på en utställning om vad vi kallar vårt hem och nya smarta uppfinningar för framtiden. 



 Ett hav av förgätmigej!
 Blomsterregn!
 Vämande vårsol.

Vet INTE vad denna sporten kallas??? 
-Krattboll kanske?
 Mys inne när det regnar....
Men man kan ju gå ut och plaska lite!
 Vink till fotografen!
Hmm...mammas mat ser godare ut...
 Lite häftiga hus i hamnen.
 På Science Gallery.
Busunge!

No comments:

Post a Comment