Tuesday 2 September 2014

ÖVERRASKNINGARNAS HELG!

Ja, vet knappt vart jag skall börja... vi hade inga särskilda planer utan åkte in till centrum i lördags enligt Johan för att "ta en fika"...

Väl inne i centrum hoppade Karin och Henry fram! Med ballonger, högtalare och tårta! Hela vägen från London hade de kommit. Jisses vad jag blev förvånad...grät och skrattade om vart annat. Vilken underbar överraskning.
Så helt plötsligt var helgen fullbokad, vi besökte en matmarknad och åt ostron, åt middag på italiensk restaurang, satte uppe på kvällarna och pratade. På söndagen var det brunch bokat på Herbstreet nere i hamnen och sedan skulle Karin ta med mig på något...visade sig vara en eftermiddag på spa. Badade i jacuzzi, fick behandlingar, satt i relaxavdelningen och hade en fantastisk eftermiddag på The Marker Hotel, Spa och wellness.

Mat kan man väl i stora drag säga har varit temat! Vilken helg, har nog ännu inte hämtat mig riktigt. Fick ju underbara dagar med fina vänner och efter den lyxiga vistelsen på spa, en hy som en 21-åring. Vad mer kan man önska sig?  :-)

Thank you Karin and Henry for everything. Love you guys!

 Ja, vilken känsla!
 Mmm...ostron!
 Vilket väder!
 Selfie såklart!
 Simon hängde med!

 Ballongerna uppskattades inte bara av mig...
 Bästa Karin och Henry!

1 comment: