Thursday 21 August 2014

TANKSPRIDD

Ja, det är bara att erkänna. Jag är inte perfekt. Är ofta ganska tankspridd, detta har blivit värre med åldern :-)
På hemresan från Malmö upptäcktes att det endast packats en napp i handbagaget. Såklart "försvann" denna på Kastrup och när vi skulle gå ombord planet fanns alltså ingen napp. Ja, det kändes ju som en smärre katastrof, eftersom att Simon gärna har den vid start/landning eller om han ska sova. Mycket riktigt var han lite ledsen och började signalera så gott han kunde att han ville ha nappen. Fanns inte mycket att göra. Trösta, sjunga och försöka distrahera. Han fick en liten bok av flygvärdinnan med djurbilder. Det funkade en liten stund. Tack SAS!
Trots detta var Simon jätteduktig, inte lätt att resa när man är liten. Dagen innan hade han fått en egen liten väska av sin mormor. I den kunde han ha lite egna leksaker. Till och med säkerhetsvakten som skulle scanna den i säkerhetskontrollen på Kastrup log lite när den lades upp på rullbandet.

Allt gick väl med hemresan och väl framme i lägenheten hittades den där "försvunna" nappen i ett dolt innefack i väskan. Typiskt. Nåja, nu vet vi att det går även utan napp. Eftersom vi var hemma tidigt så packades alla väskorna upp, då upptäcktes nästa sak Var är min irländska mobil? Hmm...letade överallt. Grr...vad är detta? Fick be mina föräldrar hemma i Malmö att leta där och mycket riktigt den fanns kvar där.

Allting slutade gott, men det var lite rörigt längs vägen! :-)





1 comment:

  1. Vilken erfarenhet den här killen kommer att få med sig i "bagaget" med eller utan napp :-) kramis

    ReplyDelete